VIKSE - Digital markedsføring

Lyst til å selge mer på nett?

V I K S E hjelper deg å nå de riktige folka

- og få dem til å handle på nettstedet ditt.

TA KONTAKT 

Hei, jeg er Marianne 

Jeg er utdannet markedsfører fra Markedshøyskolen og har jobbet med digital markedsføring siden 2009. De siste 5 årene har jeg drevet egen bedrift der jeg hjelper små og mellomstore bedrifter å selge mer på nett. Noen av mine kunder har vært Helgeland reiseliv, Weleda Norge, MOO, Made by You, Corkini m.fl. I tillegg til å drive eget firma samarbeider jeg også med byråer som blant annet Mediacom, Valen-Utvik, Search Planet og Færd. 

Jeg har kunder over hele landet!  

Ved siden av jobben er jeg mamma til 3 jenter og katten Lady. Jeg er samboer på 10ende året og bosatt i vakre Åsgårdstrand i Vestfold. 


UTDANNET MARKEDSFØRER 

PROFESJONELL KONSULENT 

ELSKER KREATIVE LØSNINGER


TJENESTER

Hjelper deg der du er 

Rådgiving 

Vi tar en prat om din historie, dine utfordringer og hvordan jeg kan hjelpe akkurat deg og din virkomhet. Mange ønsker å ha meg som sparringspartner når de skal utvikle sin digitale strategi, i lansering av ny kampanje eller når de står fast med det tekniske. Konsultasjoner koster kr 800 per. time. 

Workshop 

Jeg tilbyr workshops til deg som elsker å gjøre jobben selv og som ønsker å lære mer om Google, sosiale medier og konverteringsoptimalisering. Jeg skreddersyr hver workshop. En workshop koster alt fra kr 10 000 – kr 25000. Workshops kan tas på nett via Skype eller vi kan møtes. Ta kontakt for et tilbud.

Implementering 

Det er _så_ frustrerende å ikke få til det man ønsker "bare" på grunn av det tekniske. Står du fast eller ønsker hjelp med annonsering, måling eller optimalisering? Jeg har erfaring med Wordpress, WooCommerce, Shopify, Facebook Business Manager, Google Analytics, Google ads m.m. Hva trenger du hjelp til? Hjelp til implementering koster kr 800 per time. 

Få nyhetsbrev

Et par ganger i måneden sender jeg ut nyhetsbrev med tips og triks, rabatter og nyheter. 

FÅ NYHETSBREV

Noen av mine kule kunder 

REFERANSER 

"Hun er kjempeflink, klar og tydelig."

Vi har nylig vært gjennom 6 timer med Marianne. Den kan absolutt anbefales! Hun er kjempeflink, klar og tydelig. For oss gir dette en god start på digital markedsføring av vår nye nettbutikk www.madebyyou.no"  

Øyvind Neeraas, Styreleder made By You 

"Jeg kan anbefale VIKSE på det sterkeste"

"Jeg kan anbefale V I K S E på det sterkeste. Superfornøyd med den jobben du gjør for Weleda og Supervital på Instagram.  

God Sommer!"  

Tove Bay, produktsjef Weleda Norge

"Vi kan absolutt anbefale henne videre."

"MOO har hatt glede av å jobbet med Marianne i 2018. Vår erfaring er at hun holder seg oppdatert, sitter på mye kunnskap, jobber effektivt og yter service utover normal arbeidstid. Vi kan absolutt anbefale henne videre."  

Karianne Sæther, MOO

"..elsker strategier og løsninger innen sosiale medier"

"Marianne er en veldig strukturert og dedikert person, som elsker strategier og løsninger innen sosiale medier. Med henne på laget får du satt en god struktur, som hun er flink til å følge opp. Jeg kan anbefale Marianne om du trenger hjelp og tips til sosiale medier."  

Marius Talmo, Faglig leder ProEffekt

"Økt salg"

"Jeg så potensialet i bruk av sosiale medier, men hadde mine tvil siden det krever mye arbeid. Med en konsulent som Marianne som bidrar, er mye gjort. Det jeg liker best med den hjelpen jeg har fått er den responsen vi har fått og at det egentlig er ganske enkelt å gjennomføre. Foreløpig liker jeg best Instagram, mindre støy der. Facebook er ikke lenger det samme; mye støy og lite respons. Fikk høynet interessen for et produkt både blant butikkker og konsument. Økt salg."  

Ralph Norlund, salg Vitalkost. 

La oss komme i gang

Få hjelp med markedsføringen din i dag! 

TA KONTAKT 

Kontakt 

Nysgjerrig? Sulten på salg? Står du fast i det tekniske? Lurer du på om jeg kan hjelpe deg? Ønsker du å booke workshop eller lurer du på når neste kurs er? Da er du jaggu kommet på riktig sted. 


Jeg vil veldig gjerne høre fra deg! 

 

Telefon: 95 16 29 99 (svarer også på sms)

E-post: marianne.vikse(at)gmail.com


Postadresse: 

Vikse - Web Consulting 

Grev Wedels gate 13 

3179 Åsgårdstrand 


Organisasjonsnummer: 

994 199 811


Lenketre

Kontakt 

404

Whoops, denne siden er visst borte.  

Kanskje jeg kan hjelpe deg? Send meg en e-post på marianne.vikse(at)gmail.com