w

SOSIALE MEDIER STRATEGI

Moderne merkevarebygging.  

HVORFOR SOSIALE MEDIER?

MERKEVAREBYGGING

På lang sikt vil sosiale medier vise hvem bedriften egentlig er, hvilke verdier den står for. Hvordan vi kommuniserer med brukerne vil påvirke kundenes tillit og kjøpsavgjørelser. Herunder ligger omdømme, profilering og kjennskap.

ØKT TRAFIKK

Publiserer vi riktig innhold i sosiale medier som treffer målgruppen vil vi øke trafikken inn til nettstedet. Skal man derimot sende målgruppen ut av den sosiale kanalen bør brukeren komme til et sted der hun har lyst til å gjennomføre en handling.

3

Trenger du ekstra digital kompetanse innen sosiale medier?

Å ha en sosial strategi for bedriften sin handler om å legge en plan for å være tilstede, lytte og skape dialog med sin målgruppe. Sosiale medier handler også om å være med i en åpen delekultur. De fleste bedrifter i dag kommer positivt ut av å være i sosiale medier. Sosiale medier består av ulike plattformer der målgruppen din deler innhold og kommuniserer med hverandre. De mest brukte i dag er Facebook, LinkedIn, SnapChat, Instagram, Twitter, Google+ og ulike blogger. Tar du del i sosiale medier tar du kontroll over hvilken informasjon målgruppen din får om din bedrift istedenfor at målgruppen snakker «bak ryggen din». Derfor liker jeg å kalle det moderne merkevarebygging.

SOSIALE MEDIER STRATEGI

Hvilke sosiale plattformer skal vi være på?

Hva skal vi kommunisere?

Hvordan får vi publikummet vårt til å bli faktiske kunder?

Alle dine spørsmål og utfordringer blir besvart. Vi møtes til workshop der vi ser på dagens situasjon og planlegger veien videre.

B O O K  workshop

Se også workshop i digital strategi. 

INNHOLDSPRODUKSJON/ Content Marketing

Skreddersydd innhold for bedriften din på valgfrie plattformer.

Tilpasset bedriftens verdier og valgt kommunikasjonsplattform.

Administrering av respons og tilbakemeldinger fra tilhengerne på publisert innhold.

Målrettet tilnærming. Er for eksempel målet vårt å få flere påmeldinger til nyhetsbrevet, vil fokuset mitt ligge der, med tilhørende nøkkelindikatorer.

Visste du at V I K S E Var nominert årets Cotent Marketing queen i 2015? 

Send forespørsel

Se mer om performance marketing her

 

KURS I SOSIALE MEDIER

 

«Grunnkurs» eller «for viderekomne» til deg som ønsker å gjøre jobben selv, men ønsker å lære triksene som gjør arbeidet ditt mer effektivt, kostnadsbevisst og profesjonelt.

Begge kursene er laget for å inspirere deg og/eller dine kollegaer til å se de kreative mulighetene som finnes i sosiale medier.

 

B O O K kurs
3

Lyst til å bli bedre kjent?