S E O

søkemotoroptimalisering

Vær synlig der du er best!  

HVORFOR SEO?

ØKT TRAFIKK

Google søkemotoren er laget slik at den alltid skal gi den som søker best svar på det hun søker etter. Vi ønsker at din merkevare skal være synlig på førsteside i Google søkeresultatene på dine topp 3 søkeord. Er du godt synlig i søkeresultatene etter dine produkter eller tjenester vil det medføre økt trafikk.  For eksempel så vil du få flere klikk inn til nettstedet (33% for å være nøyaktig) om du ligger på første plass på side 1 i søkeresultatet.

RELEVANTE TREFF

Med effektiv søkemotoroptimalisering vil du få skreddersydd den beste beskrivelsen av dine produkter eller tjenester tilpasset søkeresultatene, og dermed vil søkeren få mer informasjon før hun klikker seg videre. Det betyr at søkeren vil klikke på det mest relevante resultatet i hennes søkeresultat som inneholder informasjon om det hun leter etter. Hun vil da automatisk velge bort de andre søkeresultatene som ikke gir henne det hun leter etter. Nettstedet ditt vil på den måten tiltrekke seg relevant trafikk selv om det ikke ligger på førsteplass i søkeresultatet. Relevant trafikk øker sjansene for konverteringer. 

Trenger du ekstra digital kompetanse innen SEO?

Jeg kan hjelpe deg med SEO innsikt over dagens situasjon, sette sammen en detaljert SEO strategi, jeg kan utføre selve optimaliseringen for deg, og/eller jeg kan overvåke og optimalisere nettstedet ditt kontinuerlig. Les mer om hver tema under.

SEO – STRATEGI

Vi møtes til en workshop for å lage en videre plan for deg og bedriften din. Til denne workshopen har jeg laget en såkalt SEO-rapport som forteller deg om nettstedet status i dag over søkeord, lenker og rangeringer. SEO-strategien vi mikser sammen under workshopen vil inneholde blant annet søkeordstrategi og lenkestrategi med fokus på konverteringer på nettstedet ditt.

B O O K workshop

Se også workshop i digital strategi. 

 

TEKNISK SEO

Gjennomføring av planlagt søkemotor-strategi. Det ligger mye arbeid bak det søkeresulatet du ser i Google. Ved å tilrettelegge for de riktige søkeordene, legge til de riktige beskrivelsene for Google robotene og samarbeide med Google oppdateringene vil nettstedet ditt bli så optimalisert som overhodet mulig.

Søkemotoroptimalisering et kontinuerlig arbeid med overvåking, tilpasninger og hele tiden passe på rangeringene sine. Google kommer stadig med oppdateringer og det kommer alltid nye søkeord-konkurrenter på markedet.

Send forespørsel
3
V I K S E - nyhetsbrev

Lyst til å bli bedre kjent?

Blir veldig glad om du har lyst å si hei til meg.