Gratis PDF: Sosiale medier strategi

Synes du også sosiale medier kan være en tidstyv?

Er du ivrig etter å se konverteringer på nettstedet fra all den tiden du bruker på sosiale medier?

Da er denne sosiale medier strategien noe for deg.

Sist uke holdt jeg en presentasjon for en kunde av meg, 10 dager etter overstått workshop i sosiale medier strategi. Flere av mine følgere sa på Instagram og Facebook at de ønsket å få tilgang til strategien. Jeg har derfor gjort den mer generell slik at du kan tilpasse den og skreddersy den til din bedrift.

Alt du trenger å gjøre er å legge igjen navn og e-postadresse under så sender jeg lenken til deg på e-post. Jeg lover å aldri misbruke e-postadressen din. Du vil motta fremtidige nyhetsbrev, men kan når som helst melde deg av.

Lykke til med din strategi! Blir glad om du vil dele med meg :)

 

 

The following two tabs change content below.
Marianne Vikse er utdannet markedsfører og gründer av selskapet V I K S E. Her på bloggen deler hun sine erfaringer og selvlærte markedsføringsteknikker med andre markedsførere og bedriftseiere som ønsker å øke effektiviteten på nett.

Latest posts by Marianne (see all)