For 8 måneder siden gikk jeg ut av mammapermisjon og inn i stillingen som min egen sjef. Jeg hadde deltatt på gründerkurs og var 100% klar for nye utfordringer. Ikke hadde jeg trodd at det skulle være så morsomt å starte for seg selv. Siden det i dag er nyttårsaften vil jeg si at det passer seg med et allers så lite tilbakeblikk på året som har gått. Hva har jeg lykkes med og hva har ikke har gått så bra, som har har tatt god lærdom av. Dette er mine suksesser for 2014 >>

 

SMÅ SUKSESSER

 

Nettsiden www.mariannevikse.no lansert, jeg får mine første kunder og holder både vellykkede og ikke så vellykkede workshops i Linkedin og Google Adwords.  Er det 2 ting jeg har lært av workshopene mine så er det at jeg må være konkret i kommunikasjonen, slik at kundenes forventningene blir innfridd. I tillegg må jeg være hard på struktur og tid i gjennomførelsen.

Som gründer er det alltid en risiko for at man ikke kommer til å tjene penger så at jeg nådde momsgrensen nå i desember på 50 000kr er stort.

Jeg vil også si at Linkedingruppen min Markedsføring er veldig spennende. Her er det samlet helt fantastiske fagfolk på én plass som kan diskutere løsninger innen markedsføring på nett.

 

STØRRE SUKSESSER

 

Logo-Fjellflyt

Samarbeidet med Fjellflyt om å være hennes gjesteforeleser på Gründertrening i digital markedsføring.

Videoforelesninger både vårkurset og høstkurset om Google Adwords, Google Analytics og Facebook er vel gjennomført og fortsetter inn i 2015.

 

 

isobar logo

 

 

 

 

Samarbeid med Isobar Norge er inngått. Her skal V I K S E bidra med innholdsmarkedsføring.

Dette er kjempestort for lille V I K S E, allerede nå i desember har læringskurven vært bratt. Og vi er så godt kommet i gang.

 

 

 

 

 

UTDANNET.LOGO

Samarbeid med Utdannet.no om kurs i Linkedin for bedrifter.

Ønsker du å melde din interesse for kurset og få mer informasjon, klikk her >> Linkedinkurs for bedrifter 

 

 

2014 har vært veldig bra og jeg gleder meg ihjel til nye muligheter i 2015.

GODT NYTT ÅR til deg og dine!

 

 

The following two tabs change content below.
Marianne Vikse er utdannet markedsfører og gründer av selskapet V I K S E. Her på bloggen deler hun sine erfaringer og selvlærte markedsføringsteknikker med andre markedsførere og bedriftseiere som ønsker å øke effektiviteten på nett.

Latest posts by Marianne (see all)