MARIANNE  V I K S E

Digital markedsfører

Hei.

Jeg heter Marianne Vikse og jeg bistår markedsførere og bedriftseiere med min digitale kompetanse. Gjennom V I K S E er målet mitt å bli ditt førstevalg når du skal innhente digital kompetanse til ett eller flere av dine prosjekter. Jeg vet at du ikke har tid til alt. Og jeg vet at hadde du hatt all verdens tid kunne du lært deg digital markedsføring selv. Derfor har jeg skapt V I K S E, slik at du kan komme raskere i mål med prosjektene dine ved å sette bort det arbeidet som krever mye tid og kompetanse for å få til ønsket resultat. Du får unnagjort arbeidet raskere og riktig fra første stund.

Har du utsatt noen oppgaver på nett på grunn av manglende ressurser?

Har du lenge tenkt på at du burde gjøre noe med nettstedet ditt, men vet ikke hvor du skal begynne?

Eller, skal du i gang med en kampanje og trenger kompetanse til å få den ut til riktig målgruppe?

Kanskje du strever med feilsøking og hvor du skal begynne for å komme i gang, eller rette opp en kronglete oppstart?

Ofte får jeg henvendelser fra de som ønsker å gjøre alt selv, men som trenger noen som kan kvalitetssikre det arbeidet de gjør. Kanskje det er noe som du trenger?

Jeg er utdannet med en bachelorgrad innen merkevarebygging fra Markedshøyskolen i Oslo (2010) og har 5 års erfaring med digital markedsføring. Jeg har tidligere hjulpet små bedrifter innen regnskapsføring, helse, velvære, interiør, arrangementer og bil med å bli mer synlig i Google og i sosiale medier. I 2009 startet jeg min egen blogg om sosiale medier som raskt ble inngangsbilletten inn i reklamebransjen. Et par år etter ble jeg headhuntet til å bli med å starte en egen avdeling for søk og sosiale medier i Bedriftsøket, sammen med 3 andre.

I dag jobber jeg som selvstendig markedsføringskonsulent og rådgiver. Under 1:1 Workshops og kurs lærer jeg bedrifter å komme i gang på nett, effektivt og nøyaktig. I dag innhenter jeg selv alle forretningsavtaler på nett, da hovedsakelig via Linkedin, Facebook, Instagram og Google. Min største trafikkdriver er Google organisk søk, blogginnleggene mine er min største salgskanal og nettsiden min er salgssjefen min. Har du lyst til å vite hvordan du kan få til det samme? Ikke nøl med å ta kontakt. Det er helt uforpliktende!

Jeg er også så heldig å ha fått lov til å være gjesteforeleser i digital markedsføring for Torill Bye Wilhelmsens gründerkurs, Gründertrening. Dette samarbeidet var over høsten 2015.

Jeg er den ressursen du trenger for å komme i mål med prosjektet ditt. Raskere. Og nøyaktig.

Lyst til å bli bedre kjent?