KURS I DIGITAL STRATEGI 

HVOR

Øvre langgate 32, Tønsberg

V

PRIS

4.950 NOK (fritatt moms)

}

NÅR

23. juni 2017 09:00-15:00

Utstyr

Ta med egen pc/mac

Meld deg på Kurs i digital strategi, 23. juni 2017 i Tønsberg.

Er du en av dem som hele tiden utsetter å lage en strategi for ditt firma? Er du en av dem som bare gjør ting og tenker at det er bedre en å gjøre noe en ingenting? Jeg kjenner meg så igjen. Jeg har vært der selv, mye mer glad i selve gjennomføringen en planleggingen. Det som fikk meg til å skjønne at en digital strategi var viktig var at resultatene uteble. Jeg glemte det viktige og prioriterte helt feil. Etter at jeg lagde en digital strategi, en plan for suksess på nett, kunne jeg endelig se kundene komme min vei. Nå ønsker jeg å lære deg deg hvordan du kan sette opp en digital strategi for ditt firma. Kom på kurs i Tønsberg 23. juni og få bedre innsikt i din bedrift på nett, spør spørsmål, sett opp en strategi som du kan bruke frem til jul eller kanskje i 2018? Du bestemmer, det viktigste er at du lærer hva du skal prioritere og hvilke muligheter du faktisk har på nett.

Målbare handlinger på internett 

Forretningsmål er en ting, men hva med digitale mål? Vi ser på hvilke mål man kan sette seg for å legge opp til god måling underveis.

Et hav av muligheter 

Det beste er å velge ut noen kanaler man ønsker å prioritere, når man så mestrer det kan man eskalere. På kurset ser vi på alle mulighetene som er der og hvordan bedrifter kan bruke det til sin fordel. Vi går igjennom sosiale medier og annonsering på Instagram, Facebook og i Google.

Den beste strategien legges på grunnlag av data

Vi ser på hvordan vi kan samle data på en enkel måte som gjør prioriteringene og satsingene enklere. Å forstå dataene man sitter på er en stor nøkkel til å legge en bra strategi. Vi dykker ned i datahenting i Google Analytics og hvordan man kan bruke denne dataen til å legge en god strategi.

Praktisk informasjon 

  • Gjennomføres hos Rom32 i Øvre Langgate 32. Tønsberg 23.juni 09:00 – 15:00
  • Det serveres lunsj, samt drikke og sunn snacks
  • Du må ta med egen datamaskin
  • Maksimalt 10 deltakere
  • Du som deltar ønsker å lære hvordan du kan sette opp en digital strategi for en bedrift/merkevare – du kan være daglig leder, markedssjef eller ansatt i en markedsavdelingen i en mellomstor eller stor bedrift.
  • Kurset koster 4950,-

Tenk deg duften av deilig kaffe, løs latter, nye håndtrykk og et fellesskap som gjør hverandre gode. Jeg gleder meg til kurs! 

Meld deg på nåKontakt meg om du har noen spørsmål eller ønsker til innhold.

 

Marianne Vikse

Marianne Vikse

Spesialist på digital strategi

Marianne er daglig leder i V I K S E, hun har jobbet med digital markedsføring siden 2009 og er utdannet markedsfører fra høyskolen Kristiania. Hun har holdt mange workshops for kunder i digital markedsføring og jobber daglig med å finne de riktige løsningene for bedrifter på nett. Marianne har spesialisert seg på Instagram, Facebook, Google Adwords og Google Analytics.

Marianne er 32 år, mamma til 3 herlige jenter og er glad i naturen. Hun er bosatt i Åsgårdstrand og holder jevnlig kurs og workshops rundt både i Vestfold og Oslo.

REFERANSER

» Marianne er en veldig strukturert og dedikert person, som elsker strategier og løsninger innen sosialemedier. Med henne på laget får du satt en god struktur, som hun er flink til å følge opp. Jeg kan anbefale Marianne om du trenger hjelp og tips til sosialemedier.»

Marius Talmo

Daglig leder , ProEffekt

«Jeg kan anbefale V I K S E på det sterkeste. Superfornøyd med den jobben du gjør for Weleda og Supervital på Instagram. God Sommer!»

Tove Bay

Produktsjef , Weleda Norge, Supervital

«Vi har nylig vært gjennom 6 timer med Marianne. Den kan absolutt anbefales! Hun er kjempeflink, klar og tydelig. For oss gir dette en god start på digital markedsføring av vår nye nettbutikk www.madebyyou.no »

Øyvind Neeraas

Styreleder , Made By You