[ Nominert til Årets King of Content – Årets Thought Leader ]

Under gårsdagens Oslo Content Marketing Camp kom det frem at jeg er nominert til Årets King (Queen?) of content – årets thought leader. Vet ikke hvordan dette har skjedd, og jeg har da ikke noen forventning til å vinne – men det er så stas å bli nominert sammen med en så fin flokk med fagfolk. Fagfolk jeg har sett opp til i flere år og beundret for sitt gode arbeid. Blir litt stolt at meg selv, samtidig veldig ydmyk ettersom jeg ikke har hatt tid til å produsere så mye innhold de siste ukene. Nå ble jeg motivert til å skape enda mer innhold! Innholdsmarkedsføring inneholder så mangt og noe av det jeg brenner for er å skape innhold som er av verdi for publikum. Å bli nominert til en slik tittel gir meg en bekreftelse på at jeg som innholdsmarkedsfører er på riktig spor.

I beskrivelsen av nominasjonen står det:

Den gjeveste prisen går til en kvinne eller mann som har utmerket seg «ekstraordinært» innenfor faget eller som har tatt en sterk posisjon innenfor sin bransje.

Helt utrolig. Må klype meg litt i armen, det er jo ganske surrealistisk.

Tusen takk for nominasjon.

Se de andre nominerte her. 

 

 

The following two tabs change content below.
Marianne Vikse er utdannet markedsfører og gründer av selskapet V I K S E. Her på bloggen deler hun sine erfaringer og selvlærte markedsføringsteknikker med andre markedsførere og bedriftseiere som ønsker å øke effektiviteten på nett.

Latest posts by Marianne (see all)