Du vet Instagram stories? Ja, konkurrenten til Snapchat. Jeg har de siste månedene lekt meg med markedsføring via Instagram stories med V I K S E. Jeg er tilhenger av å fortelle en historie – ofte med en start og en slutt. Jeg deler ofte tips om sosiale medier eller andre digitale markedsføringstips der. For å få til det må jeg ofte ha bilder lagret på kamerarullen på telefonen. I dette innlegget skal jeg gi det et instagram tips som gjør at du også kan dele bilder fra kamerarullen i instagram stories.

Det er veldig enkelt.

For å dele bilder fra kamerarullen til «storien» din gjør følgende:

 

 

1-2-3 så har du lastet opp bilder fra kamerarullen til instagram stories.

 

1: Klikk på det lille kameraet til venstre i toppen på fremsiden.

2. Dra opp den lille hvite trekanten/pilen du ser nederst under «vanlig»

3. Velg mellom bildene fra kamerarullen du får opp i en egen meny

 

Hvis du synes dette var nyttig sett deg på nyhetsbrevet mitt, følg meg på instagram eller Snapchat (mariannevikse) da vel, der deler jeg slike tips oftere enn her på bloggen:)

– Marianne –

 

The following two tabs change content below.
Marianne Vikse er utdannet markedsfører og gründer av selskapet V I K S E. Her på bloggen deler hun sine erfaringer og selvlærte markedsføringsteknikker med andre markedsførere og bedriftseiere som ønsker å øke effektiviteten på nett.

Latest posts by Marianne (see all)