Godt-nytt-år

2016 var et innholdsrikt år på mange måter, men det var ikke det beste jobbåret. Jeg er fortsatt i oppstartsfasen etter permisjonstiden og prøver å få hjernen i gang igjen. Det er visst ikke så enkelt. Heldigvis er dette er bransje som er i yrende utvikling og etterspørselen etter mine tjenester er der fortsatt. Det er veldig bra! I tradisjonen tro ble det en del kveldsjobbing denne juleferien også da ungene sover. Men det er sånn det skal være!  Grevinnen og Hovmesteren er ikke det samme uten Google adwords på fanget og noe godt i glasset. Med 3 små barn under 6 år var både julaften og nyttårsaften fylt av spenning, godsaker, krangling, skriking og ikke minst masse barnelatter. Det har vært hektisk. Nå er de største tilbake i barnehagen og minste hjemme med pappa i perm.

Det er en frihetsfølelse å gå på jobb; varm kaffe, blanke ark og et helt år foran meg. Mange spennende muligheter.

Nyttårsforsett 2017: Bli kjent med enda flere kule mennesker.

Hva er ditt nyttårsforsett?

Klem Marianne

P.S: I disse dager fyller jeg opp kalenderen så hvis du ønsker å booke workshop, kurs eller innholdsproduksjon før påske så er det lurt å booke allerede nå.

The following two tabs change content below.
Marianne Vikse er utdannet markedsfører og gründer av selskapet V I K S E. Her på bloggen deler hun sine erfaringer og selvlærte markedsføringsteknikker med andre markedsførere og bedriftseiere som ønsker å øke effektiviteten på nett.

Latest posts by Marianne (see all)